icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Kinnabädden Virgo Basic Ramsäng 80 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Kinnabädden

Kinnabädden Virgo Basic Ramsäng 80


1 995 kr

Rek pris: 3 990 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar


Bäddmått: 80x200cm

Fjädersystem: Bonell

Bäddmadrass: Polyeter.

Kinnabädden Virgo Basic Ramsäng är den basmodellen i Virgo-kollektionen. Det är en säng med stabil träram av svenskt trä, följt av en enkelfjädrande resårmadrass. Virgo Basic passar bra som extrasäng, i sommarstugan eller som barnsäng. Överdraget på bäddmadrassen är avtagbart och tvättbart i 60 grader.


Specifikation

Fasthet: Mjuk

Bäddmått: 80x200cm

Totalhöjd ink sängben: ca 50cm

Fjädersystem: Bonell

15 års garanti på ram- och fjäderbrott.

Sängben: 19cm ben i aluminium

Bäddmadrass: ca 8cm hög med stoppning av polyeter.

Sängram: 8cm hög ram av svenskt trä.

Tyg: Svart, Quiltat

(Den svarta kudden på bilden ingår ej)


Om Kinnabädden: 
Hos Kinnabädden finns 60 års erfarenhet av att bygga sängar. Kinnabädden har tagit väl vara på traditionerna från våra tidigare år och från bygden omkring och resultatet har blivit en sängserie som både vilar tryggt på traditionen och som utvecklats till att motsvara dagens krav på komfort, livslängd och valuta för pengarna.

Varumärke Kinnabädden
Modell Ramsäng
Storlek 80 x 200 cm
Färg Svart
Vad ingår Bäddmadrass och sängben ingår

Kinnabädden

Välj ny säng som du väljer vackra, rofyllda platser att resa till. Med känsla och med drömmen om att vilja stanna kvar där för alltid. Kinnabädden bygger sängar som gör drömmen möjlig. Du får äkta skandinavisk bäddkomfort, mycket hög kvalitet i material och hantverk och stor trygghet under många år framöver. När du väljer en säng från Kinnabädden till dig och din familj kan du vara säker på att få bästa tänkbara vila och återhämtning.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.