Kinnabädden Venus/Tellus Chesterfield Sänggavel Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-25%
Kinnabädden

Kinnabädden Venus/Tellus Chesterfield Sänggavel Svart


3 371 kr

Rek pris: 4 495 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 3-5 veckor
Finns även som:

  • Lyxigt quiltad sänggavel i Venus/Tellus-serien

  • Slitstark & Stilren

  • Olika storlekar för bästa passform
Varumärke Kinnabädden
Färg Svart
Tillgängliga storlekar 140x120x10, 160x120x10 & 140x120x10 cm


Chesterfield är en underbart quiltad gavel från Kinnabädden. Huvudgaveln har ett mjukt och slitstarkt möbeltyg av samma tyg som använts till Kinnabäddens stilfulla sängserier Venus och Tellus och passar därför perfekt till just dessa sängar. Dock kan du även använda gaveln tillsammans med en annan säng i ett annat tyg. 


Sänggaveln är ett effektivt sätt att ge din säng, och hela ditt sovrum, ett lyft. Praktisk och snygg på samma gång! Gaveln kan enkelt ställas direkt på golvet mellan säng och vägg för en pampig och läcker look!


Gaveln finns i tre olika storlekar 140, 160 och 180 cm breda, de är även alla 120 cm höga och 10 cm djupa.

 

Sänggaveln består av en stomme i robust trä som är klädd i ett stilrent och hållbart tyg. Gaveln är även tjockt stoppad för en bekväm och lyxig look. Gaveln är läckert detaljerad med snygg pikering som kombineras perfekt med din säng.

Kinnabädden

Kinnabädden

Välj ny säng som du väljer vackra, rofyllda platser att resa till. Med känsla och med drömmen om att vilja stanna kvar där för alltid. Kinnabädden bygger sängar som gör drömmen möjlig. Du får äkta skandinavisk bäddkomfort, mycket hög kvalitet i material och hantverk och stor trygghet under många år framöver. När du väljer en säng från Kinnabädden till dig och din familj kan du vara säker på att få bästa tänkbara vila och återhämtning.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.