Kinnabädden Venus Slät Sänggavel Sammet Grön har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-25%
Kinnabädden

Kinnabädden Venus Slät Sänggavel Sammet Grön


2 996 kr

Rek pris: 3 995 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 3-5 veckor

Slät sammetsgavel från Kinnabädden. Huvudgaveln har ett mjukt och slitstarkt möbeltyg av samma tyg som använts till Kinnabäddens Venus Sammet sängar och passar därför perfekt till just dessa sängar.


Sänggaveln är ett effektivt sätt att ge din säng, och hela ditt sovrum, ett lyft. Praktisk och snygg på samma gång! Gaveln kan enkelt ställas direkt på golvet mellan säng och vägg. 


Gaveln finns i storlek 120, 140, 160 och 180 cm som alla är 108 cm höga och 8 cm djupa. Sänggaveln består av en stomme i robust trä som är klädd i ett snyggt sammetstyg. Lyxa till det lite extra hemma med den här sänggaveln i sammet!

Varumärke Kinnabädden
Färg Grön
Material Sammet
Tillgängliga storlekar 120x108x8, 140x108x8, 160x108x8 och 180x108x8 cm
Kinnabädden

Kinnabädden

Välj ny säng som du väljer vackra, rofyllda platser att resa till. Med känsla och med drömmen om att vilja stanna kvar där för alltid. Kinnabädden bygger sängar som gör drömmen möjlig. Du får äkta skandinavisk bäddkomfort, mycket hög kvalitet i material och hantverk och stor trygghet under många år framöver. När du väljer en säng från Kinnabädden till dig och din familj kan du vara säker på att få bästa tänkbara vila och återhämtning.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.