icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Kinnabädden Venus Huvudgavel Inkl. Nackkuddar Svart 160cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Kinnabädden

Kinnabädden Venus Huvudgavel Inkl. Nackkuddar Svart 160cm


2 990 kr

Rek pris: 3 990 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar

Rak huvudgavel för väggmontering med 2 st nackkuddar. Gaveln är anpassad för ramsängar och ställbara sängar från Kinnabäddens sängar i serien Jupiter.

 

- Storlek (H x D): 108 x 8 cm 

- Svart tyg

Storlek 160 cm
Varumärke Kinnabädden
Färg Svart

Kinnabädden

Välj ny säng som du väljer vackra, rofyllda platser att resa till. Med känsla och med drömmen om att vilja stanna kvar där för alltid. Kinnabädden bygger sängar som gör drömmen möjlig. Du får äkta skandinavisk bäddkomfort, mycket hög kvalitet i material och hantverk och stor trygghet under många år framöver. När du väljer en säng från Kinnabädden till dig och din familj kan du vara säker på att få bästa tänkbara vila och återhämtning.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.