icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Kinnabädden Sänggavel Lyx 160cm Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp

Kinnabädden

Kinnabädden Sänggavel Lyx 160cm Svart


3 995 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar
Finns även som:

Huvudgavel från Kinnabädden för väggmontering.

Huvudgaveln har ett mjukt och slitstarkt möbeltyg av samma typ som använts till Kinnabäddens lyxiga sängserie Venus.

 

- Storlek (BxHxD): 160x120x12 cm

Gäveln monteras mellan säng och vägg. Fästen för väggmontering medföljer.

 

 

Om Kinnabädden: 
Hos Kinnabädden finns 60 års erfarenhet av att bygga sängar. Kinnabädden använder skickliga hantverkare och utnyttjar modern produktionskapacitet. På så sätt har de skapat förutsättningar för hög kvalitet och möjligheten att förverkliga drömmen om en skandinavisk kvalitetssäng.

Kinnabädden har tagit väl vara på traditionerna från tidigare år och från bygden omkring och resultatet har blivit sängkollektioner som både vilar tryggt på traditionen och som utvecklats till att motsvara dagens krav på komfort, livslängd och valuta för pengarna.

Varumärke Kinnabädden
Färg Svart

Kinnabädden

Välj ny säng som du väljer vackra, rofyllda platser att resa till. Med känsla och med drömmen om att vilja stanna kvar där för alltid. Kinnabädden bygger sängar som gör drömmen möjlig. Du får äkta skandinavisk bäddkomfort, mycket hög kvalitet i material och hantverk och stor trygghet under många år framöver. När du väljer en säng från Kinnabädden till dig och din familj kan du vara säker på att få bästa tänkbara vila och återhämtning.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.