icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Kaxholmens Spjälskydd har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Kaxholmens Sängfabrik

Kaxholmens Spjälskydd


299 kr

Rek pris: 359 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Spjälskydd i bomull som passar alla spjälsängar.

Tillverkad i bomull och polyester. Spjälskyddet har knytband som används för att fästa i spjälsängen.

 

Storlek (HxL) 25 x 360 cm

 

 

Om Kaxholmens Sängfabrik:

I småländska Kaxholmen sker idag all tillverkning av barnsängar och skötbord. Företaget drivs i dag av tredje generationen.

Varumärke Kaxholmens Sängfabrik
Färg Vit

Kaxholmens Sängfabrik

Kaxholmens Sängfabrik AB grundades år 1935 av Gunnar Johansson. Idag är det tredje generation som driver företaget. Redan från starten tillverkades barnsängar och och idag även ett antal babyprodukter. Kaxholmens har flera gånger blivit utsedda till testvinnare i olika branschtester.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.