icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Kaxholmens Spjälsäng Tyra har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Kaxholmens Sängfabrik

Kaxholmens Spjälsäng Tyra


1 195 kr

Rek pris: 1 795 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Kaxholmens Barnsäng Tyra är en svensktillverkad säng i björk med sänkbar långsida och höj och sänkbar botten. Klassisk design med en stabil stomme.

 

Specifikationer

Bäddmått 120x60 cm.

Färg: Vit.


Spjälsängen uppfyller kraven enligt SS-EN 716-1 och är testad och godkänd av SP Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut.

 

 

Varumärke Kaxholmens Sängfabrik
Färg Vit

Kaxholmens Sängfabrik

Kaxholmens Sängfabrik AB grundades år 1935 av Gunnar Johansson. Idag är det tredje generation som driver företaget. Redan från starten tillverkades barnsängar och och idag även ett antal babyprodukter. Kaxholmens har flera gånger blivit utsedda till testvinnare i olika branschtester.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.