icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Kaxholmen Hälsomadrass inkl. bäddmadrass 60x120cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Kaxholmens Sängfabrik

Kaxholmen Hälsomadrass inkl. bäddmadrass 60x120cm


495 kr

Rek pris: 595 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Allergisäker och skön hälsomadrass för spjälsäng i måttet 60 x 120 x 8cm.

 

Allergisäker madrass med kärna av termofixerad fiber vars främsta egenskaper är att den andas och leder undan värme och fukt på ett bra sätt.

 

Överdraget är avtagbart och tvättbart i 60 grader.

Varumärke Kaxholmens Sängfabrik
Färg Vit

Kaxholmens Sängfabrik

Kaxholmens Sängfabrik AB grundades år 1935 av Gunnar Johansson. Idag är det tredje generation som driver företaget. Redan från starten tillverkades barnsängar och och idag även ett antal babyprodukter. Kaxholmens har flera gånger blivit utsedda till testvinnare i olika branschtester.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.