Jonathan Adler Gilded Muse Doftljus har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Jonathan Adler

Jonathan Adler Gilded Muse Doftljus


1 119 kr

Rek pris: 1 399 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Ett doftljus med en fruktig doft med rosiga inslag. Vacker vit porslinslykta med ansiktsmotiv och gulddetaljer. När ljuset är utbrunnet, kan den med fördel kan användas som förvaring för andra föremål. Stearinet är en parraffin- och sojavaxbladning för klarare låga och en tydligare doft. 48 timmars brinntid. Levereras i presentask.


Mått: höjd ca 9 cm

Varumärke Jonathan Adler
Doft Topp Rosa grapefrukt, Hallon, Svarta vinbär
Doft Hjärta Rosen- och druvblad
Färg Vit
Jonathan Adler

Jonathan Adler

Den ikoniska keramikern, designern, författaren och personligheten Jonathan Adler lanserade sin första keramik-kollektion på Barneys i New York 1994. Idag har han egna butiker över hela världen och finns hos tusentalet väl utvalda återförsäljare. Under åren har Jonathan Adlers kollektioner breddats och erbjuder allt du behöver för ett elegant och personligt hem - möbler, textilier och dekorativa objekt. Hjärtat är dock fortfarande keramiken som återkommer i de numera ikoniska produkterna Dora Maar, Gala och Muse.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.