Jonathan Adler Carnaby Zebra Fat Silver har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Jonathan Adler

Jonathan Adler Carnaby Zebra Fat Silver


399 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Jonathan Adler Carnaby Zebra är ett dekorativt litet fat med zebramönster i silver som skänker glamour till vilket sängbord eller soffbord som helst. Passar utmärkt för dina smycken och andra små ting.

Tillverkat i glaserat porslin. Finns i flera färger.

Mått LxBxH: 15,2 x 10,2 x 1,3 cm

Diskas för hand.

Varumärke Jonathan Adler
Färg Silver
Material Porslin
Jonathan Adler

Jonathan Adler

Den ikoniska keramikern, designern, författaren och personligheten Jonathan Adler lanserade sin första keramik-kollektion på Barneys i New York 1994. Idag har han egna butiker över hela världen och finns hos tusentalet väl utvalda återförsäljare. Under åren har Jonathan Adlers kollektioner breddats och erbjuder allt du behöver för ett elegant och personligt hem - möbler, textilier och dekorativa objekt. Hjärtat är dock fortfarande keramiken som återkommer i de numera ikoniska produkterna Dora Maar, Gala och Muse.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.