icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Java Stol Natur 4-Pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Java Stol Natur 4-Pack


4 600 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Mer från: RGE

Stolar tillverkade av stål i snygg sliten look.

 

Övriga Java kollektionen är omsorgsfullt tillverkad av återvunnet båtvirke som monterats ner direkt från gamla båtar. Virket har genomgått en torkningsprocess för att bevara varje plankas egen karaktär och patina och för att det ska få en så lång livslängd som möjligt. Var möbel är unik och har sin egen karaktär och historia.

 

Säljes i 4-Pack.

Material: Metall
Färg: Natur
Sitsdjup 41,

Rygghöjd 41

Mått (cm): Sitshöjd 47,5

Storlek (HxDxL): 88 x 50.5 x 40 cm

 

 

Varumärke RGE
Färg Ek

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.