icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Järnforsen Bäddsoffa Molina Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Järnforsen

Järnforsen Bäddsoffa Molina Grå


9 995 kr

Rek pris: 14 990 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor

Svensktillverkad Bäddsoffa
Framåtbäddad
Bäddmått 135x200cm

Handtillverkad bäddsoffa till ett fantastiskt pris! Tack vare den utfällbara bonellmadrassen får du en riktigt bra sovkomfort! 

Med Molina får du en härlig tvåsitsig bäddsoffa i bra kvalité och kompakta mått. Soffan är framåtbäddad och fås med en 140cm bred säng. Bädden har den prisvärda Carl-mekaniken med rejäla fjädrar som gör det eneklt och smidigt att fälla ut bädden. 

Specifikationer
- Mått (BxDxH): 174 x 88 x 85 cm
- Totaldjup utbäddad : 242 cm
- Bäddmått: 135 x 200 cm
- Madrass: 9 cm tjock bonellresårmadrass
- Sittdjup: 53 cm 
- Sitthöjd: 45 cm
- Mekanik: Carl-mekaniken.
- Sitsplymå: Kallskum & fibersvep. 
- Rygg: Lösa ryggdynor med silikonfiber 
- Klädsel: Soffan på bild är i tyg Surprice
- Ben: I naturfärgad woodfiber
- Garanti: 10år. dynor, ram- & fjäderbrott.


På Järnforsen har det tillverkats bäddsoffor sedan 1940-talet. Vägledande för Järnforsen är att sofforna ska vara i framkant inom bäddteknik och komfort. Miljö och hållbarhet är viktigt för Järnforsen. Bolaget arbetar enligt riktlinjer för miljöcertifiering. Detta innebär att material återanvänds och restprodukter källsorteras. Järnforsen strävar efter att miljöbelastningen minimeras. Produkternas livslängd är då en viktig miljöaspekt och därför väljs material som är hållbara även för kommande generationer. 

 

 


Spara

Här Grå
Varumärke Järnforsen
Färg Grå

Järnforsen

Järnforsens Stoppmöbler grundades av trävaruhandlare Georg Johansson, försäljare Georg Ranell, byggmästare Carl Fredriksson, arkitekt Bertil Hult och entreprenör Erland Waern. Järnforsen har tillverkat bäddsoffor sedan år 1946.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.