icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Järnforsen Bäddsoffa Molina Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Järnforsen

Järnforsen Bäddsoffa Molina Grå


9 995 kr

Rek pris: 14 990 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 6-8 veckor

Svensktillverkad Bäddsoffa


Framåtbäddad


Bäddmått 140 x 200 cm


 Levereras färdigmonterad

Här Grå
Varumärke Järnforsen
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 174 x 88 x 85 cm
Sitthöjd 45 cm
Sittdjup 53 cm
Storlek 140 x 200 cm
Sittplymå Kallskum med fibersvep
Färg Grå
Ben Träben

Molina är en handtillverkad bäddsoffa till ett fantastiskt pris! Tack vare den utfällbara bonellmadrassen får du förutom en otroligt bekväm soffa även en riktigt bra sovkomfort! Molina har lösa ryggdynor med silikonfiber för att erbjuda en otrolig komfort. 


Med Molina får du en härlig tvåsitsig bäddsoffa i bra kvalité och kompakta mått. Soffan är framåtbäddad och fås med en 140cm bred säng. Bädden har den prisvärda Carl-mekaniken med rejäla fjädrar som gör det enkelt och smidigt att fälla ut bädden. Madrassen har en 9 cm tjock bonellresårmadrass. För att erbjuda gott om plats har bäddsoffan ett djup på 242 cm när den är utbäddad.


Samtliga soffor från Järnforsen har 10 års garanti på dynorn samt ram- & fjäderbrott. 


Järnforsen

Järnforsens Stoppmöbler grundades av trävaruhandlare Georg Johansson, försäljare Georg Ranell, byggmästare Carl Fredriksson, arkitekt Bertil Hult och entreprenör Erland Waern. Järnforsen har tillverkat bäddsoffor sedan år 1946.

Leveranstid 6-8 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.