icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

ISADECO Kruka Base Silver Grey med Fat har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Isadeco

ISADECO Kruka Base Silver Grey med Fat


399 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Base kollektionen har en exklusiv minimalistisk form och tillverkas i glaserad terrakottalera. Krukan har dräneringshål i botten och lämpar sig därför för plantering. Levereras komplett med fat i metall.


Base i Large är pågrund av sin generösa storlek lämplig som golvkruka. 


Exakt färg, storlek och form kan variera något beroende på lerans naturliga karaktär.


Mått (ØxH): Small: 16 x 14.5 cm     Medium: 22 x 19 cm     Large: 30 x 26 cm

Varumärke Isadeco
Färg Grå
Material Terrakotta
Isadeco

Isadeco

Isadeco lanserades våren 2017 av Vivianne Issa och Lovisa Friman Bendz med visionen att ge krukan en mer dominant plats i hemmet. Genom att utforska storleksskalor, färg och materialval vill Isadeco skapa produkter till det moderna hemmet. Alla Isadecos produkter är av högsta kvalitet och är producerade i Sverige och i Portugal.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.