icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Interface Jazz Fåtölj Mörkgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Interface

Interface Jazz Fåtölj Mörkgrå


12 995 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor
Mer från: Fåtöljer Interface

Fåtöljen Jazz från finska Interface är designad av Hannele Bonsdorff. Härligt mjuk sits som är stoppad med skum och en topp av polyester.  Armstöden kommer klädda i läder.

 

 

Ram: Massivt trä och plywood.

Soffben: Svartlackerad metallram.

Fjädrar: Zigzag, klädda med tyg.

Stoppning i sits: Sanwich, med en botten av 35 kg kallskum HR35, en mellandel av 25 kg kallskum HR25 samt en topp av 400 gram polyster fiber.

Stoppning i rygg: Kallskum HR25 svept med 400 gram polyester fiber.

Tygval: DAS 55

Varumärke Interface
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 74 x 85 x 74 cm
Sitthöjd 38 cm
Stomme Massivt trä & plywood
Färg Mörkgrå, Svart
Ben Metallben
Interface

Interface

Nordiska designsoffor av högsta kvalitet, tillverkade i Finland sedan år 1963. Varje soffa är tillverkad av en känd finländsk formgivare. Designen är en kombination av klassisk elegans och rätt ergonomisk uppbyggnad för att nå den mest perfekta komforten. Varje liten detalj av produkterna är gjorda med omsorg, detta för att skapa en högkvalitativ produkt samtidigt som man förlänger möbelns livstid. Med en soffa från Interface får du en skräddarsydd soffa som räcker en livstid.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.