icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Interface Blues 3-sits soffa Mörkgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Interface

Interface Blues 3-sits soffa Mörkgrå


29 990 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor

Blues är en soffserie från Finska Interface, designad av den kända formgivaren Hannele Bonsdorff.


Här får du en väldesignad soffa av högsta kvalitet och komfort. I och med sin moderna design i kombination med en otrolig komfort har "Blues" blivit en av de mest populära sofforna från Interface. 

Varumärke Interface
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 243 x 97 x 81 cm
Sitthöjd 46 cm
Stomme Massivt trä & plywood
Färg Mörkgrå, Svart
Ben Metallben


Blues är en soffa som är tillverkad med väl genomtänka materialval och en genomarbetad design. Soffan har en överlägsen komfort tack vare att 
sittplymåerna har sandwish stoppning. Detta innebär att det översta lagret är stoppat med 400 gram polyesterfiber som ger sitsen den härliga ytmjuka känslan. Under finns två olika lager av kallskum som både hjälper till att göra sitsen mjuk samtidigt som du får stabilitet.


För att erbjuda en härlig komfort i alla ställningar är ryggkuddarna fyllda med en blandning av fjäder och rivet kallskum. Det gör dem härligt mjuka utan att tappa formen över tiden. 


Blues har även ett mjukt och bekvämt tyg som är skonsamt mod din hud. Tyget är avtagbart på sittplymåerna och ryggkuddarna.

Interface

Interface

Nordiska designsoffor av högsta kvalitet, tillverkade i Finland sedan år 1963. Varje soffa är tillverkad av en känd finländsk formgivare. Designen är en kombination av klassisk elegans och rätt ergonomisk uppbyggnad för att nå den mest perfekta komforten. Varje liten detalj av produkterna är gjorda med omsorg, detta för att skapa en högkvalitativ produkt samtidigt som man förlänger möbelns livstid. Med en soffa från Interface får du en skräddarsydd soffa som räcker en livstid.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.