Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Sängkläder materialguide

"Sängkläder i bästa kvalité"

SÄNGKLÄDER I LINNE

Förutom att sängkläder i linne är riktigt snygga att bädda med så är det också ett väldigt praktiskt material. Fördelen med textilier i linne är att de ger en svalkande effekt mot huden när det är varmt, och en värmande känsla vid kallare temperaturer. Många upplever den lite strävare strukturen som väldigt behaglig och byter sällan igen till ett annat material. Ge sovrummet en snygg och avslappnad look med påslakan och örngott i linne!

skillnaden mellan satin & Percale

Sängkläder i satin och Percale är båda gjorda i 100% egyptisk bomull men är vävda på olika sätt och därmed upplevs materialen olika. Vilken man föredrar är såklart en smaksak, med påslakan och örngott i percale får du en krispig, sval textil där tyget andas och ger en mjukare känsla mot huden än satin. Med påslakan och örngott i satin får du en textil med mycket lyster och glans, vilket ger en silkeslen känsla!

"Brett sortiment av sängkläder i härliga material"

SÄngkläder i jersey

Med sängkläder i Jersey får du en textil som ger oslagbar mjukhet mot huden samtidigt som du slipper skrynkliga lakan. Våra påslakan och örngott i Jersey görs i 100% bomull och är som en mjuk dröm att sova i. Inspirationen kom från den känsla man får när man sover i en väl tilltagen T-shirt. Eftersom att många tycker att T-shirttyg är bland det skönaste som finns, varför inte ha det i hela sängen?

SÄngkläder i Flanell & Krepp

Med sängkläder i flanell får du ett material tillverkat i 100% bomull, som både är mjukt och skönt samt håller dig varm hela natten. Många väljer att sova med påslakan och örngott i flanell under årets kyligare månader då det är något varmare än vanliga sängkläder i bomull. Söker du sängkläder som är svala under sommaren och värmande under vintern så kanske sängkläder i Krepp är det rätta valet för dig? Materialet är känt för sin krusiga och skrynkelfria yta, både snyggt och praktiskt. Är det ekologiska påslakan eller ekologiska örngott du är ute efter så finns även det i vårt breda sortiment av sängkläder!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar