Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

höstens inspiration

Tidlös inredning

Höstens inspiration

Hösten är här, mörkret faller tidigare och vintern närmar sig mer för varje dag som går. Låt dig inspireras av denna härliga årstid och inred därefter med mysig belysning, bekväma soffor, tidlösa detaljer och mycket mer som hör höstens stil till.
Alla bilder i detta uppslag skyddas av upphovsrättslagen

Följ oss på Instagram under namnet @Sleepo

"Inred med mysig belysning, bekväma soffor, tidlösa detaljer och mycket mer"

Inspiration till matsalen

Höstens matsal är ett rum för de allra närmaste - med prat, skratt och riktigt god mat. Det är även en plats för stilig och funktionell inredning. Tidlösa träbord, bekvämt klädda matstolar och dekorativa vaser är lite av det som gör matsalen speciell.

stämningsfull belysning

Under de lite mörkare höstmånaderna är belysningen extra viktig för att skapa en stämningsfull känsla inomhus. Välj lamporna som både ger ett mysigt och funktionellt sken. Skira och opalvita glaskupor blandat med svarta stommar i metall är alltid ett säkert och stilrent kort att satsa på.

"Den vackraste vasen till höstbuketten."

En känsla av att gå på moln

Den mörka hösten kan ibland kännas lite dyster och tung så välj en matta som ger känslan av att gå på moln. Fluffiga lugghöjder i både ull och syntetmaterial blir det optimala valet för höst och vinter. Kombinera detta med en generös och mysig soffa för det perfekta resultatet.

"Minimalistiskt och stilrent"

de ljusa detaljerna

Det är aldrig fel att introducera ljusa och fräscha detaljer till din inredningsstil. Ofta är det just detaljerna som får inredningen att kännas fullständig och genomtänkt. Vaser, plädar, ljuslyktor och andra dekorativa objekt hjälper till med att färdigställa ditt personliga drömhem.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;