Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

inredningsdetaljer - inspiration

It´s in the details

Inspiration
Detaljer

Ibland är det bara de små detaljerna som saknas för att skapa en harmonisk känsla i hemmet. Vi på Sleepo har ett brett utbud av inredningsdetaljer för alla hem och stilar. Hitta inspirationen här!

För ännu mer inspiration, följ oss gärna på Instagram under namnet @sleepo

"It´s all about the details"

eye-catchers

Med unika inredingsdetaljer får du enkelt en mer personlig och hemtrevlig känsla. En maffig tavla, en mysig ljuslykta eller en vacker vas är kanske något av det första som du lägger märke till när du kliver in i ett rum. En eye-catcher är en detalj som fångar ögats uppmärksamhet och sätter prägel på din inredningsstil.

MUST HAVES 2021

Aldrig har vi längtat så mycket efter ett nytt år som nu. Tidlöst och modernt är ledorden när vi väljer vår inredning detta år. En kvalitativ och genomtänkt inredningsdetalj är något som du kommer vilja ha i hemmet i många utan att tröttna på. Den klassiska vasen Kolonn och den ståtliga skulpturen Apollo är två av flera tidlösa trendsättare år 2021.

"Genomtänkta detaljer i god kvalité"

Evighetsknuten

En magiskt fin inredningsdetalj att ge bort till någon annan eller dig själv är evighetsknuten som symboliserar kärleksfulla band och relationer. Det är en perfekt bröllopsgåva till alla som behövt skjuta upp sitt bröllop på grund av rådande omständigheter. En vacker och enkel detalj med stor betydelse!

"Tidlösa klassiker"

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;