Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

populära bord - adele serien

SAMLA FAMILJEN

ADELE

Vid matbordet spenderar vi alla mycket tid. Här äter vi frukost, lunch och middag, då är det extra viktigt med ett tåligt och tidlöst matbord. Vårt underbara matbord Adele finns i både rund och oval form med utföranden i vitoljad ek, svart ek samt i valnöt. Hitta inspirationen för kommande middagsbjudningar här!
Alla bilder i detta uppslag skyddads av upphovsrättslagen

Följ oss gärna på Instagram under namnet @sleepo

"En känsla av gemenskap"

Ett runt matbord

Det finns många fördelar med att välja ett runt matbord. Det tar mindre plats än de med rektangulära eller fyrkantiga former och passar därför perfekt för den som har en lite mindre yta att placera sitt matbord på. Dessutom med det runda Adele-bordet skapas en härlig stämning och en känsla av gemenskap då alla runt bordet kan enkelt se och prata med varandra.

ETT OVALT MATBORD

Med det ovala Adele-bordet får du en perfekt mix av alla fördelar som både ett rektangulärt och ett runt bord tillför. Ett ovalt matbord bibehåller de fördelaktiga långsidorna som ett rektangulärt bord har, samtidigt får du ta del av det runda bordets sociala yta. Perfekt för dig som vill duka upp för hela familjen.

"Vitoljad Ek, Svartbetsad Ek & Valnöt"

HEla adele-serien

Kan du inte få nog av Adele-borden? Då kan vi tipsa om att Adele kommer som en hel serie av soffbord, vitrinskåp, skänkar & sidobord. Varför inte matcha ditt matbord med allt som Adele-serien har att erbjuda?

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;