Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar
Sleepo Ambassadör

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen - @kaspersen på Instagram.

KRISTINS FAVORITER

 


 

Hemmet är en viktig plats

I slutet på 2021 inledde vi på Sleepo ett spännande Ambassadörskap med programledaren Kristin Kaspersen, en person vars värderingar helt går i linje med våra egna. Att hemmet är en extremt viktig plats för Kristin förstod vi tidigt. För någon som vuxit upp i ett ombonat hem, där frukosten dukades upp redan kvällen innan, kan man tydligt se hur sådana vardags-detaljer har påverkat Kristin. Hon är en varm och trygg person, oerhört välkomnande och omhändertagande vilket återspeglar sig i hennes hem. Att det ska vara mysigt hemma är för Kristin A & O – en avkopplande plats i en stressig vardag med ett fullspäckat schema. Kristin är inte bara programledare, hon driver även en framgångsrik podcast, är författare och föreläsare.

En inblick i Kristins hem

De kommande månaderna kommer vi att ge dig en inblick i en del av Kristins hem och visa hur hon har valt att inreda med möbler och inredning från Sleepo.

I första delen av samarbetet kan vi stolt presentera två väldigt fina kuddfodral med broderad text.
De är sydda i mjuk sammet med en Off White ton och har varsitt värdefullt budskap. Passar perfekt som gåva till någon du tycker om, eller varför inte till dig själv?

Kristin har själv namngett kuddfodralen: "Lean on me" och "I am here". Vi blev såklart väldigt nyfikna på varför hon valde just dessa två fina textrader.

"För mig har Lean on me flera betydelser. Det är någon att luta sig mot, som finns där och stöttar. På ett kuddfodral blir det även ett inbjudande meddelande att sätta sig bredvid i soffan men också en gåva med ett fint budskap."
"I am here kom jag på en kväll när jag satt och tittade på film med mina söner. Det är något som jag vill att de ska veta, att jag alltid finns där. På en mjuk kudde passar budskapet dessutom perfekt då man kanske behöver något att krama ibland, och i soffan finns den alltid nära till hands."
Passar perfekt som gåva till någon du tycker om, eller varför inte till dig själv?

Kristin Kaspersen - Sleepo Ambassadör

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;