icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Ekologisk inredning

Ekologisk inredning

37 produkter

Ekologisk inredning från Sleepo

Ekologisk inredning är ett bra val för miljön. Det garanterar även ett hem som är fritt från miljögifter och kemikalier. Skapa en naturlig känsla med vårt ekologiska sortiment.

Ett naturligt hem

Skapa ett naturligt hem med ekologisk inredning. Med naturliga sängkläder, hemtextilier och annan inredning får du ett jordnära och mysigt hem som har en ljuvlig atmosfär. Genom att välja garanterat giftfria material och ekologisk inredning gör du inte bara miljön en tjänst, du ser även till att din omgivning är bra för huden, kroppen och sinnet. Här på Sleepo hittar du noggrant utvalda ekologiska produkter för ditt väldesignade hem. Hitta dina favoriter till ditt hem, tillverkade med genomtänkt formgivning och naturliga material.

Ett fint val för de minsta

När det kommer till de allra minsta i familjen så är det viktigt att vi väljer miljövänliga material. Barnens hud är så känslig och ömtålig. Här på Sleepo hittar du babylakan och lakan för barn som är tillverkade av ekologisk bomull. Bomullen som har odlats och förädlats helt utan kemikalier är Öko-tex certifierat. Med ekologisk inredning kan du skapa ett vackert hem som dessutom är fritt från miljögifter och kemikalier. Ett praktiskt ekologiskt bäddset ser till att din lilla baby har det bekvämt i vaggan eller sängen.

En naturlig atmosfär

Naturlig ekologisk inredning sprider inga kemikalier i ditt hem och skapar en naturlig atmosfär. Det är ett smart val att välja en hållbar inredning som är bra både för dig och för vår miljö. Hitta dina ekologiska favoriter hos Sleepo och få fri frakt på ditt köp. Vi erbjuder även snabb leverans, fria returer och 14 dagars öppet köp. Välkommen.