icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Innovation Bäddsoffa Puzzle Luxe har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Innovation

Innovation Bäddsoffa Puzzle Luxe


8 610 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor

Innovation Bäddsoffa Puzzle Luxe. Bäddmått 110 x 200 cm.

Puzzle Wood är en nytänkande och kreativ bäddsoffa som är designad av Andreas Lund, Flemming Højfeldt & Per Weiss. Den passar lika bra i vardagsrummet som i gästrummet. Sitsen är uppbyggd av fristående pocketfjädrar som var och en följsamt formar sig efter din kropp. För en bekväm och snygg soffa på dagen och en smidig säng på natten. Ryggen är justerbar i 3-lägen.

Puzzle Luxe finns i färgerna Svart Läder (582) och Granitgrå (565) men samtliga bäddsoffor från Innovation går att beställa i andra tyger. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information.

Varumärke Innovation
Storlek BxD: 200 x 100 / 110 cm.
Sitthöjd 37 cm
Sittdjup 58 cm
Sittplymå 8 cm Pocket spring. Stoppad med kardad bomull.
Ben Kromade metallben
Färg Grå, Svart

Puzzle luxe

Innovation

Innovation är en danskt företag specialiserade på att göra praktiska och annorlunda bäddsoffor med fokus på design. Bäddsoffor som gör sig lika bra i ett vardagsrum som i gästrummet. De vill erbjuda möbler som gör en skillnad i det vardagliga livet. Bra design som kombinerar stil, komfort och funktionalitet.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.