icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Innovation Bäddsoffa Ghia Wood har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Innovation

Innovation Bäddsoffa Ghia Wood


9 395 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor

Innovation Bäddsoffa Ghia Chrome designad av Per Weiss. Bäddmått 80 x 210 cm.

Ghia är en modern bäddsoffa som passar lika bra i vardagsrummet som i gästrummet. Soffan har en riktigt snygg design och med de två medföljande ryggkuddarna har du en härlig komfort, oavsett om du väljer att sitta eller ligga i soffan. Sitsen är uppbyggd av fristående pocketfjädrar som var och en följsamt formar sig efter din kropp. Ändarna kan höjas i 5 olika steg vilket för att du enkelt kan justera Ghia efter dina behov.

Ghia Wood finns i färgerna Blå (525), Grå (534), Ljus Turkos (535), Grå sammet (543), Brun läder (551), Svart läder (582), Vit läder (588).


Soffan finns även med stålben.

Varumärke Innovation
Storlek (BxD): 210 x 93 cm
Sitthöjd 37 cm
Sittplymå 8 cm Pocket spring. Stoppad med kardad bomull.
Ben Mattsvart ram och ekben
Färg Blå, Brun, Grå, Svart, Turkos, Vit

yttermått GHIA 

Innovation

Innovation är en danskt företag specialiserade på att göra praktiska och annorlunda bäddsoffor med fokus på design. Bäddsoffor som gör sig lika bra i ett vardagsrum som i gästrummet. De vill erbjuda möbler som gör en skillnad i det vardagliga livet. Bra design som kombinerar stil, komfort och funktionalitet.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.