icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Innovation Dagbädd Ghia Chrome har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Innovation

Innovation Dagbädd Ghia Chrome


8 990 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor

Innovation Dagbädd Ghia Chrome designad av Per Weiss. Bäddmått 80 x 210 cm.

Ghia är en modern dagbädd som passar lika bra i vardagsrummet som i gästrummet. Soffan har en riktigt snygg design och med de två medföljande ryggkuddarna har du en härlig komfort, oavsett om du väljer att sitta eller ligga i soffan. Sitsen är uppbyggd av fristående pocketfjädrar som var och en följsamt formar sig efter din kropp. Ändarna kan höjas i 5 olika steg vilket för att du enkelt kan justera Ghia efter dina behov. 

Ghia Chrome finns i färgerna Blå (525) och Svart läder (582)


Soffan finns även med träben.

Observera att alla dagbäddar och bäddsoffor från Innovation tillverkas efter beställning efter dina önskemål och därför räknas som en specialbeställning. Vi erbjuder inga öppet köp på varor från Innovation, eventuell ånger måste ske inom 24 timmar efter beställning. Om du önskar bild på ett tygprov så kontakta gärna kundtjänsten på info@sleepo.se så hjälper vi dig med det. 

 

Varumärke Innovation
Storlek (BxD): 210 x 93 cm
Sitthöjd 37 cm
Sittplymå 8 cm Pocket spring. Stoppad med kardad bomull.
Ben Mattsvart ram och Chrome ben
Färg Blå, Svart

yttermått GHIA 
 

Innovation

Innovation är en danskt företag specialiserade på att göra praktiska och annorlunda bäddsoffor med fokus på design. Bäddsoffor som gör sig lika bra i ett vardagsrum som i gästrummet. De vill erbjuda möbler som gör en skillnad i det vardagliga livet. Bra design som kombinerar stil, komfort och funktionalitet.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.