icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Innovation Bäddfåtölj Clubber med Armstöd har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Innovation

Innovation Bäddfåtölj Clubber med Armstöd


7 120 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor

Innovation Bäddfåtölj Clubber designad av Per Weiss. Bäddmått 115 x 90 cm.

En modern bäddfåtölj som passar lika bra i vardagsrummet som i gästrummet. Sitsen är uppbyggd av fristående pocketfjädrar som var och en följsamt formar sig efter din kropp. För en bekväm sits som är enkel att anpassa. Utmärkt att kombinera med Clubber bäddsoffan, både som fotpall och som extra stöd vid sömn. 

Komplettera gärna med bäddsoffan i samma serie.

Samtliga bäddfåtöljer från Innovation går att beställa i andra tyger. Kontakta gärna vår kundtjänst för mer information. 

Varumärke Innovation
Storlek BxD: 113 x 92 / 115 cm
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 58 cm
Sittplymå 8 cm Pocket spring. Stoppad med kardad bomull.
Ben Kromade metallben
Färg Grå, Mörkgrå

yttermått 


Innovation

Innovation är en danskt företag specialiserade på att göra praktiska och annorlunda bäddsoffor med fokus på design. Bäddsoffor som gör sig lika bra i ett vardagsrum som i gästrummet. De vill erbjuda möbler som gör en skillnad i det vardagliga livet. Bra design som kombinerar stil, komfort och funktionalitet.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.