icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

InBed Deluxe Latex Bäddmadrass har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Inbed Sweden

InBed Deluxe Latex Bäddmadrass


5 990 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Deluxe bäddmadrass är InBed Swedens allra mest exklusiva bäddmadrass! Den har en otrolig följsamhet mot kroppen som kommer av den unikt framtagna designen med en kärna av stretchpocket inbäddad i naturlatex och microfeltfiber.

 

Tillsammans med stretchpocketen som har mycket god ventilationsförmåga leder microfeltfibern i bäddmadrassen bort överskottsvärme, vilket håller sängen sval och skön genom hela natten. Då naturlatex dessutom verkar dammavstötande och hämmar tillväxten av bakterier och kvalster bidrar Deluxe bäddmadrass till att hålla en hälsosam miljö i sovrummet.

 

Deluxe bäddmadrass är handpuskad vilket förutom att det ger ett välarbetat utseende också leder till att madrassen inte vrider sig och håller länge.

 

Bäddmadrassen är kuvertsydd med en stretchspegel vilket ger en snygg design samtidigt som det gör sängen ännu mer stabil i kanterna och därmed mer hållbar. Att använda stretchtyg i bäddmadrassens liggyta gör också att fjädersystemets egenskaper förmedlas bättre vilket tillsammans med ovanstående funktioner leder till en mycket bra sovkomfort. För att ytterligare förfina designen på Deluxe bäddmadrass har det sytts på en tjäderlist runtom hela madrassen.

Varumärke Inbed Sweden
Färg Beige, Grå, Ljusgrå, Mörkgrå, Svart
Tillgängliga storlekar 90x200, 90x210, 120x200, 120x210, 140x200, 140x210, 160x200, 160x210, 180x200, 180x210 cm
Tygklädsel Stretchtyg i bomull
Stoppning Naturlatex och microfeltfiber
Fyllning Naturlatex
Tjocklek 14 cm
InBed Sweden

InBed Sweden

InBed Sweden tillverkar designade sängar i högsta kvalitet och med den senaste tekniken. Ambitionen är att skapa sängar som blir till en exklusiv möbel som förenar funktion, färg och form i sovrummet. InBed vet att en god sömn är grunden för att få ut det bästa av livet. Den möjligheten vill vi ge alla våra kunder.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.