Hübsch Wendy Byrå 120cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Hübsch

Hübsch Wendy Byrå 120cm


8 999 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

Wendy är en stilig byrå från Hübsch. Byrån är gjord i ek samt ekfanér. Byrån består av tre lådor för funktionell förvaring och har även plats ovanpå. Wendy har en snygg, modern design med en minimalistisk och lättplacerad form. Byrån har fyra stycken robusta och rundade ekben, som håller upp byrån på ett ståtligt sätt. Placera byrån i ett flertal olika miljöer så som vardagsrum, sovrum och hall för funktionell användning. Skåpets yta är lackerad med en PU-lack vilket har efterföljts av en vattenbaserad lackering.

Skötselråd:

- Undvik att placera möbeln i direkt soljus eller bredvid en värmekälla då möbeln kan torka och sedan spricka. Möbeln kan även blekas. 

- Möbeln är endast för inomhus bruk.

- Placera ej varma föremål på möbeln, så som varma kastruller och formar då de kan skada möbelns yta.

- Undvik kontakt med starka städkemikalier, vatten, kaffe, vin och andra vätskor. Torka upp eventuellt spill omgående med en pappershandduk eller en ren trasa.

- Behandla möbeln då och då med möbelolja för att undvika sprickor och för att skapa en yta som är mer resistent mot fukt.

- Lyft möbeln istället för att dra det då det kan skada möbelns ben.

Varumärke Hübsch
Storlek (LxBxH): 80 x 41 x 120 cm
Färg Ek
Material Ek, MDF
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.