Hübsch Veil Bänk 60cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Hübsch

Hübsch Veil Bänk 60cm


2 719 kr

Rek pris: 3 399 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

  • Läcker ek bänk med snygg hylla

  • Stilren & fräsch design

  • Kombineras lätt med annan inredning
Varumärke Hübsch
Färg Ek, Grå
Material Ekfanér
Tillgängliga storlekar (LxBxH): 60 x 40 x 47 cm
Material Ek


Veil från Hübsch är en stilren bänk i ekfanér med snygga träpinnar som skapar en härlig hylla under sittplatsen. Med ett läckert och naturligt utseende är Veil en modern möbel som ändå påminner om traditionell, Skandinavisk design. Bänken placeras lätt i hallen där den får vara en snygg mittpunkt och där bänkens hylla kan agera en praktisk förvaringsplats. 


Bänken kommer med en bekväm dyna i grått som bryter snyggt mot den naturligt, färgade eken. Med en nätt men ändå robust design, är Veil den perfekta kombinationen av förvaring och komfort!

 

Skötselråd:

- Undvik att placera bänken i direkt soljus eller bredvid en värmekälla då möbeln kan torka och sedan spricka. Bänken kan även blekas. 

- Bänken är endast för inomhus bruk.

- Placera ej varma föremål på möbeln, så som varma kastruller och formar då de kan skada bänkens yta.

- Undvik kontakt med starka städkemikalier, vatten, kaffe, vin och andra vätskor. Torka upp eventuellt spill omgående med en pappershandduk eller en ren trasa.

- Behandla bänken då och då med möbelolja för att undvika sprickor och för att skapa en yta som är mer resistent mot fukt.

- Lyft bänken istället för att dra den då det kan skada bänkens ben.


Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.