icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Thelma Soffa 122cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Hübsch

Hübsch Thelma Soffa 122cm


4 899 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar
Finns även som:

Thelma är en härlig soffa från Hübsch. Soffan är gjord i naturfärgad rotting som skapar en naturlig och vacker stil vart den än placeras. Soffan har rundade, organiska former och ett snyggt fiskbens mönster - en detalj som gör att soffan står ut ytterligare ifrån mängden. Thelma har nätta ben och stomme i svartlackerad metall som är en snygg kontrast mot den naturliga rottingen.

 

(DxBxH): 65 x 122x 78 cm


Ej rekomenderad för utomhusbruk.

Varumärke Hübsch
Storlek (LxDxH): 122 x 65 x 78 cm
Färg Natur
Material Rotting
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.