icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Lolo 2-sits Soffa 145cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Hübsch

Hübsch Lolo 2-sits Soffa 145cm


8 195 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Lolo är en härlig 2-sits soffa från danska Hübsch. Soffan har en nätt storlek och passar perfekt för den som inte har så många kvm eller för den som letar efter en extra soffa. Lolo har en fast och bekväm komfort med robusta dynor samt stomme. Soffan har en mörkgrå textilklädsel som skapar en snygg kontrast mot underredet och benen i stilfull och naturlig, massiv ek. Med en knappad rygg, lätt utställda ben och en prydlig form, passar Lolo perfekt in i det moderna hemmet.

Varumärke Hübsch
Storlek Yttermått (BxDxH): 145 x 77 x 80 cm
Färg Grå
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.