icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Kruka med fat Svart Small 2-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Hübsch

Hübsch Kruka med fat Svart Small 2-pack


399 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

När våren närmar sig är det dags att införskaffa vackra krukor till, både till hemmet men även till uteplatsen. Dessa klassiska krukor från Hübsch kommer med uppsamlingsfat och är tillverkade i stenkomposit, ett lättare alternativ till betong och stengods.

Finns även i en vit och ljusgrå variant. Dessutom finns detta 2-pack i en större variant. 

Specifikationer

- Färg: Svart

- Material: Polystone stenkomposit

- Mått Liten (ØxH): 14 x 16 cm 

- Mått Stor (ØxH): 17 x 19 cm 

Varumärke Hübsch
Färg Svart
Material Lergods

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.