icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Knit Sittpuff 50cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Hübsch

Hübsch Knit Sittpuff 50cm


719 kr

Rek pris: 1 199 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Knit är en härlig sittpuff från Hübsch. Puffen är tillverkad i 100% bomull med fyllning av polystyrene kulor. Knit har en snygg topp med en dekorativ struktur som är handstickad. Med en svart färg och markanta sömmar har puffen både ett stilrent och naturligt utseende som platsar bra i många olika hem. 

Varumärke Hübsch
Storlek (BxDxH): 50 x 50 x 36 cm
Färg Svart
Material Bomull
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.