icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Hylla med låda, Grön/Ek har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Hübsch

Hübsch Hylla med låda, Grön/Ek


1 699 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Sängbord Hyllor Hübsch

Vägghylla från Hübsch med låda. Två hyllplan för avställning samt en låda gör att denna vägghyllan blir både en snygg och praktiskt inredningsdetalj. Lika fin som vägghängt sängbord eller som hylla i hallen.


Specifikationer

- Färg: Grön/Ek

- Material: Ek

- Mått: Längd: 53cm, Bredd: 34cm, Höjd: 42 cm

Varumärke Hübsch
Färg Grön

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.