icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Griffeltavla med ben har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Hübsch

Hübsch Griffeltavla med ben


2 049 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Griffeltavla från danska Hübsch. Griffeltavlan är utrustad med ben vilket gör att du enkelt kan ställa den på golvet och slipper att hänga upp den på väggen. Inredd med fack som gör de enkelt att förvara kritor på.

Specifikationer

- Färg: Svart

- Material: Ek

- Mått:  Bredd 90cm x Djup 6cm x h190cm

 

 

 

 


Varumärke Hübsch
Färg Ek, Svart

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.