Hübsch Geo Spegel Antracit 48cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Hübsch

Hübsch Geo Spegel Antracit 48cm


1 279 kr

Rek pris: 1 599 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Geo är en stilfull spegel från Hübsch. Spegeln är enkel i sitt uttryck med en större nederdel och en smalare topp, bredare metallram och sin snygga antracitfärgade finish. Spegeln har en härlig retro stil som passar bra i hem för den som älskar vintage men även modernt. Häng den i hallen eller sovrummet för ett snyggt och praktiskt inslag. 

 

Mått (BxDxH): 42x2x48cm

 

Var god notera att miljöbilderna visar Geo i färgen antracit.

Varumärke Hübsch
Färg Grå
Material Glas, Järn
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.