icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Hübsch Fruktskål Large, Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Hübsch

Hübsch Fruktskål Large, Grå


379 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Cylinderformad fruktkorg från Hübsch. Grålackerad stål i geometriskt mönster gör denna fruktkorgen till en snygg inredningsdetalj i ditt kök - och framförallt en bra förvaring för din frukt och grönskaer.

Specifikationer

- Färg: Grå

- Material: Stål

- Mått: ø26xh31cm

 

 

 


Varumärke Hübsch
Färg Grå

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.