Hübsch Erica Barstol 72cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp t.o.m 10 jan
-20%
Hübsch

Hübsch Erica Barstol 72cm


1 039 kr

Rek pris: 1 299 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp t.o.m 10/1

Leveranstid: 2-7 vardagar
Mer från: Stolar Hübsch Pallar

Erica är en minimalistisk pall från Hübsch. Pallen är tillverkad i vitek med detaljer i svartlackerad metall. Pallen har en enkel form och är både dekorativ samt funktionell. Möbelns yta är först lackerad med en PU-lack vilket efterföljs av en vattenbaserad lackering. Används bra som pall men även som en extra sittplats. 


Skötselråd:

- Undvik att placera möbeln i direkt soljus eller bredvid en värmekälla då möbeln kan torka och sedan spricka. Möbeln kan även blekas. 

- Möbeln är endast för inomhus bruk.

- Placera ej varma föremål på möbeln, så som varma kastruller och formar då de kan skada möbelns yta.

- Undvik kontakt med starka städkemikalier, vatten, kaffe, vin och andra vätskor. Torka upp eventuellt spill omgående med en pappershandduk eller en ren trasa.

- Behandla möbeln då och då med möbelolja för att undvika sprickor och för att skapa en yta som är mer resistent mot fukt.

- Lyft möbeln istället för att dra det då det kan skada möbelns ben.

Varumärke Hübsch
Storlek (ØxH): 37 x 72 cm
Färg Ek
Material Ek, Metall
Hübsch

Hübsch

Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.