icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Howard Fotpall Ljusbeige 70x40cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Comfort

Howard Fotpall Ljusbeige 70x40cm


1 397 kr

Rek pris: 1 995 kr

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar
Finns även som:

Fotpall som kan användas till alla soffor i modellserien Howard. Fotpallen har lika bra komfort som soffan och kan därför även användast som en extra sittplats.


Benen är vackert svarvade och utrustade med mässingshjul. Stommen till Howard är i massiv furu, MDF och Plywood för bästa stabilitet.


Klädd med Inari tyg. Inari är tillverkat i 100% polypropen. Detta skapar ett tyg i konstfibrer med väldigt låg vikt men extrem slitstyrka och lång livslängd. Inari är ett följsamt tyg som erbjuder en härlig sitt- och liggkomfort. Tyget är dessutom lätt att underhålla och tål handtvätt samt kemtvätt. Inari tyget har en slitstyrka på 49 000 Martindale och en Pilling kapacitet mot noppor på 4 av 5.


Tyg: Inari, Ljusbeige

Varumärke Comfort
Färg Beige
Storlek Storlek (BxDxH): 70 x 40 x 45cm
Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.