icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Woodie Lounge Stol har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Woodie Lounge Stol


5 998 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Härlig lounge stol i en enkel men snygg design från House Doctor! Tillverkat i teak, så om stolen oljas in med jämna mellanrum kommer det att hålla sig i många år framöver.

House Doctors Woodie med sin stil som påminner om en tid innan massproduktionen av möbler ger en hemtrevlig och personlig kännsla till trädgården eller uteplatsen.

 


Mått (LxBxH): 60 x 70 x 66 cm.

Varumärke House Doctor
Färg Grå

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.