icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Vas, grönt glas 23 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Vas, grönt glas 23 cm


265 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Färgat glas är en av de helt stora trenderna när det gäller inredningen. Använd det transparenta glaset till att ge ditt hem en skön, frisk vind. Wave från House Doctor är en snygg grön vas med ett elegant formspråk. Vasen har en lätt rund form som är perfekt för ett par enkla blommor eller grenar. Vasen är gjort av glas och har en snygg grön färg som skapar ett fjäderlätt intryck.

Mått: Diameter: 15 CM, Höjd: 23 CM
 

 

Varumärke House Doctor
Färg Grön

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.