icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Vägglampa Mall Made, Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

House Doctor

House Doctor Vägglampa Mall Made, Vit


1 520 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Snygg vägglampa från House Doctor i vitlaserad metall. Lampan är nätt i sin design och passar därmed bra över t.ex en soffa, som sänglampa eller snygg lampa i hallen.

 

Glödlampa medföljer ej.

Varumärke House Doctor
Färg Vit
Storlek Ø: 28 cm, Höjd: 23 cm, Bredd: 28 cm, Längd: 70 cm
Ljuskälla Max 40W, Lampsockel E27

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.