House Doctor Twice Bordslampa Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Twice Bordslampa Svart


2 249 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

  • Annorlunda form med vackra glaskupor

  • Glaskupor i två olika färger

  • Unikt & stämningsfullt sken
Varumärke House Doctor
Färg Svart
Material Glas, Järn
Storlek Höjd: 42 cm
Ljuskälla E14 Max 40W

Twice är en stämmningsfull bordslampa från House Doctor. Med två vackra glaskupor, en större i opalglas och en mindre i en rökgrå ton, lyckas Twice stå ut ur mängden med sin annorlunda form. Lampan uppvisar en underbar blandning av nu och då med sitt tidlösa uttryck som passar för dig som älskar retro men även för dig som föredrar moderna inredningsdetaljer. 

 

Bordslampans fot är gjord i järn och har en enkel men ändå iögonfallande konstruktion, och med en svart finish, samt ett unikt och vackert sken, blir lampan oemotståndlig. 


En 2.5 m lång kabel följer med Twice. Var god notera att ljuskälla ingår ej.

House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.