icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Trolley Hylla Svart 50x70cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Trolley Hylla Svart 50x70cm


4 489 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

 

En smakfull, handgjord hylla från House Doctor svart färgat järn med två glashyllor. På denna hylla med sin eleganta design passar det perfekt att ställa upp fina servicer, flaskor, prydnadssaker eller annat som skulle kunna ge en snygg och hemtrevlig touch till rummet.

 

Mått (BxLxH): 50 x 70 x 80 cm

Varumärke House Doctor
Storlek 50x70x80
Färg Svart
Material Glas/Järn

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.