icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Tray Skrivbord, Grön har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Tray Skrivbord, Grön


3 299 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Tray från House Doctor är ett annorlunda och vackert skrivbord med många fina detaljer. Bordet är gjort av svartlackerad metall som ger en industriell och rå look. På bordsskivan sitter det tre metallavsatser i tre olika höjder. Här finns utrymme för gem, skrivblock pennor eller andra saker som är bra att ha till hands vid arbetsplatsen. Du kan också använda avsatserna till små fina installationer med prydnader, eller vaser med nyplockade blommor eller en liten glaskruka. Bordet passar perfekt som skrivbord på kontoret, ett dekorativt element i vardagsrummet eller kanske som ett bord i sovrummet med plats för smycken och liknande. Du kan också använda bordet i en butik för att kunna skapa vackra installationer.

Specifikationer

- Färg: Armygrön

- Material: Metall

- Mått: 120x60cm, Höjd 74 cm

- Finns i färgerna Svart, Grön & Vit

 Om House Doctor: 
House Doctor är ett dansk familjeägt företag med som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsgläjden och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem'. 

Varumärke House Doctor
Färg Grön
Tillgängliga storlekar (BxDxH): 120x60x74

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.