House Doctor Tray Bord Ø50 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

House Doctor

House Doctor Tray Bord Ø50


1 359 kr

Rek pris: 1 699 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Tray är ett härligt väggbord från House Doctor. Bordet fästs direkt i väggen för ett snyggt, svävande uttryck. Bordet har en rund form och är gjort i svart mangoträ. Varför inte använda bordet för välbehövd förvaring i hallen under en fin spegel, vid soffan och fåtöljen eller kanske blir Tray ditt nya sängbord? Vart du än placerar bordet så kommer det att bli superfint!

Varumärke House Doctor
Storlek (ØxD): 50 x 5 cm
Färg Svart
Material Trä
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.