icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Stol Tacker Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Stol Tacker Ljusgrå


1 759 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Tacker från House Doctor är en fantastisk matstol gjord av grå aluminium. Stolen har en vacker design som har en industriell twist. Den passar därför bra att använda både inomhus och utomhus. Kombinera stolen med ett vackert träbord eller skapa en alternativ och personlig kontrast genom att kombinera den med stolar i andra stolar i olika färger. 

Tacker är ett vackert val för vardagsrummet, köket eller trädgården. Helt enkelt en stol som tack vare blandningen av rustik och modernt passar in i de flesta miljöer. 

Stolen finns också i en svart modell. 

Specifikationer

- Färg: Benvit / Ljusgrå

- Mått: Bredd x Djup x Höjd: 54 x 48 x 100 cm

- Material: Aluminium

- Kan användas utomhus!

Varumärke House Doctor
Färg Ljusgrå, Vit

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.