icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Chaz Soffa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Chaz Soffa


11 495 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Härlig beluga-grön sammets soffa från House Doctor. Denna vackra soffa är det perfekta valet för de människor som vill ha en soffa med en retro-inspirerad look.

Det mjuka sammetstyget ger soffan en exklusiv look som lyfter vardagsrummet. Kombinera det med en eller ett par soffbord för att skapa en trevlig, myshörna i hemmet.

Yttermått (BxDxH): 140 x 82 x 99 cm
Sitthöjd: 43 cm.
Komfort: Fast.

Varumärke House Doctor
Färg Grön
Material Sammet
House of Hackney

House of Hackney

House of Hackney är Storbritanniens mönstermästare och kännetecknas av deras annorlunda och eklektiska kollektioner. House of Hackney erbjuder ett elegant sätt att uppdatera din inredning eller komplettera redan befintliga färgscheman. Deras ikoniska och innovativa mönster återges i allt ifrån kuddar, lampskärmar, inredningsdetaljer till tapeter.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.