icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Soffa Botton Mörkgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Soffa Botton Mörkgrå


12 590 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar

Soffan Botton från danska House Doctor har ett stramt, modernt uttryck som med sina enkla linjer passar in i alla vardagsrum.

Tekninsk information
- Komfort: Fast
- Fyllning: Polyeter.
- Tyg: 100% polyester.
- Stomme: Massivt trä, spånskivor & masonit.
- Mått (BxHxD): 200 x 75 x 80 cm.

Varumärke House Doctor
Färg Grå

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.