icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Skål Oval 3pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Skål Oval 3pack


369 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Oval från House Doctor är en vacker uppsättning bestående av tre ovala skålar. De tre skålarna är alla gjorda av mässingsbelagt aluminium och kommer i tre olika storlekar. Den gyllene metallen ger massor av värme till hemmets inredning - och samtidigt utstrålar den elegans och stil. Använd skålarna som dekoration - på ett bord, en byrå eller där det skulle passa med en snygg skål med en härlig look.

Mått:
Liten: Längd: 13cm Bredd: 7,5 cm Höjd: 3,5 cm
Mellan: Längd: 17cm Bredd: 9,5cm Höjd: 4 cm 
Stor: Längd: 20,5cm Bredd: 10,5cm Höjd: 4,5 cm

Varumärke House Doctor
Färg Mässing

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.