icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Shine Vas 16,5 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Shine Vas 16,5 cm


175 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Enkla siluetter i naturliga material kommer att bidra till att skapa en personlig och välkomnande känsla i ditt hem. Shine från Housedoctor är vas som bidrar till just denna känsla. Den enkla designen och det tidlösa utseendet gör att vasen passar in i de flesta miljöer. Den svarta färgen skapar en kontrast och passar utmärkt med färgglada blommor. Dessutom kan du placera Shine precis där du känner att den kommer till sin rätta. 

Shine finns även i en 20 cm hög modell. 

Specifikationer

- Färg: Svart

- Material: Stengods

- Mått: Diameter 15 cm, Höjd 16,5 cm

Varumärke House Doctor
Färg Svart

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.